Szolgáltatások

Testkezelések

Energetikai kezelések

MTVSS Immunerősítő testkezelés

Az MTVSS testkezelés oldja a test félreműködéseit, erősíti az immunrendszert és a test egyéb rendszereit. Beindítja a test öngyógyító folyamatait. MTVSS igazából 30 különböző energia együttese, amik a kezelés alatt végig futnak a testben. Minél többet használod az MTVSS-t, annál jobb lesz! Hat az immunrendszerre, ízületekre, hormonrendszerre, a fiatalságra, minden egyéb testkezeléshez hozzájárulás lehet. 20 alkalommal egy 60-90 perces testkezeléssel az egész testszerkezet képes megváltozni. Ez a kezelés a választás eszköze; majdnem mindent helyre tud tenni, ahol a test félreműködik. Felerősíti a test fizikai erőnlétét betegségek megelőzésénél, felépülésnél, a sporthoz és a nehezebb fizikai munkákhoz. Harmonizálja az immunrendszert, és egyébként mindent, ami "rendszer" bennünk.

Energetikai facelift Arcfiatalítás, ránctalanítás

A Facelift egy energetikai feszesítő módszer, a kezelés test, lélek, szellem szintjén hat. Egyrészt fizikailag feszesít és csökkenti a ráncokat, másrészt érzelmi, gondolati blokkokat old és elindítja a tisztítási folyamatokat. Ez egy arcon, és dekoltázson, kézrátétellel végzett kellemes, ellazító energetikai kezelés, amely a teljes szervezet egészségére és vitalitására hatással van. Egyszerre 29 energia fut és eredményeképp nem csak feszesíti a bőrt, de még a tekintet is csillogóbb, energiával telibb lesz. Alkalomról alkalomra megfigyelhető a változás, 5-20 alkalom végleges változásokat hoz.


BMM - Biomimetikus Mimikri

A Mimikri kezelés, mások útjainak, nézőpontjainak és valóságának feloldása és megsemmisítése. Te kinek az életét éled? A kezelés segít, hogy többé ne add fel magad azért, hogy másoknak megfelelj. 

A Correcting Vision, magyarul Látás helyreállítása az Access Consciousness® testkezeléseinek egyike.


Hol hitted el, hogy csak azt látod, ami a szemeiddel látható?

Mi az, hogy nézel, de nem látsz?

Mi az, amit látsz, csak még nem ismerted el?

Most van itt az idő minderre?

EZ AZ ENERGIA SEGÍTHET:

Segít a látásproblémákon, szembetegségeken, segít meglátni dolgokat és látszódni, láttatni magunkat. Feloldja a szemet ért traumatikus élményeket. Hasznos homlok és arcüreg problémák esetében. 

- A szemed fáradtságának csökkentésében

- A szemed fizikai állapotának javulásában

- Rövidlátás, távollátás helyreállításában

- A belső látásod erősödésében

- Éberséget ad, mi az, amire eddig nem mersz ránézni az életedben, kapcsolataidban, munkádban, pénzügyeidben

90%-os agykapacitás beindítása, aktiválása és felfokozása" !

A mimikri testkezelés után futtatható csak 

Vizsgahelyzetekben, illetve, amikor nagyon fókuszáltnak kell lenni. Segíti a koncentrációt, segít könnyedén megjegyezni bármit.
Csak MIMIKRI kezelés után futtatható. melyet ajándékba adok!

MDDM

Molekuláris demanifesztáció és a demolekuláris manifesztáció

Ezer dologra használható, lényege, hogy a fizikai világunk alkotóelemeit (a molekulákat) darabokra szedi, s úgy molekulákat, kapcsolatokat és működéseket hoz létre.

Nagyszerű lehetőség arra, hogy:

 • az emésztési zavarokat elmulassza;
 • a rendszeresen visszatérő "fejfájás" a múlt részévé váljon;
 • a visszatérő bőrkiütések ne jöjjenk újra elő;
 • Asztma, allergia, "candidiázis", hajhullás, krónikus fáradtság, tanulási nehézségek, koncentrációs zavar (legaszténia) átformálódjon;
 • Alzheimer kór, Parkinson kór, szklerózis multiplex és más diagnózisok is megváltozzanak;
 • Az amalgám tömés kioldódó ezüst ionjai eltűnjenek a szervezetedből;
 • A tisztálkodószerek éa a dezodor alumínium tartalma eltűnjön a bőrfelületről, s végre lélegezzen;
 • A táplálékból a tartósítószer, az adalékanyag és a permetszer maradványok eltűnjenek;
 • Az ivóvíz oxidatív klórtartalma eltűnjön;

ACCESS BARS

Mennyi ideig tart egy kezelés? Felnőtteknél 60-90 perc.

Milyen gyakran kell futtatni a bárokat? Nincs olyan, hogy kell, teljesen tőled függ, hogy mennyire szeretnéd magad jól érezni a bőrödben. A legtöbben hetente futtatják bárjaikat, de lehet mindennap is. Amikor nem úgy mennek a dolgaid ahogy szeretnéd, vagy trauma ért, vagy nyőgös vagy. Bárkin lehet futtatni , ha hajlandó nyugodtan feküdni

A Bars 32 pont a fejen, amelyek gyengéd érintése feloldja az agyban és testben rekedt régi energiákat, lehetővé téve, hogy hatalmas, ugyanakkor könnyed változás jöjjön létre.

Az Access Bars® feloldja az összes elképzelést, gondolatot, érzést, érzelmet, döntést, ítélkezést és hitrendszert, amelyet bármely életedből magaddal hoztál, és amelyek elektromos komponense az agyban tárolódik. Ez a feloldás akkor történik, amikor a bárokat finoman megérintik; ez pedig lehetővé teszi, hogy a felesleges eltárolt "lomokat" elengedjük.HONNAN TUDOD, HOGY HÁNY KEZELÉS KELL AHHOZ, HOGY VALAMI MEGGYÓGYULJON?

Ez az amit nem lehet tudni. A betegség tünetei akkor fognak eltűnni, amikor te és a tested hajlandóak lesztek elengedni minden elképzelést (bármelyik életedből származó gondolatot, érzelmet, érzést, hitrendszert, döntést, ítélkezést), ami a nem kívánt állapotot a helyén tartja.
Ez a folyamat nem lineáris, ami azt jelenti, hogy vannak olyanok, akik ugyanazt az állapotot egy kezelés alatt hajlandóak elengedni, míg másoknak ez sok alkalomba telik.

Orvosi terápiás, gyógyító és pszichoterápiás tevékenységet nem végzek, kezeléseim nem számítanak egészségügyi szolgáltatásnak.

Access Bars and Body kezelések

Milyen jövőt teremthetsz azzal, amit ma választasz?

A célunk az Access Bars®-szal, hogy a Tudatosság és Egység világát teremtsük meg.

A Tudatosság és Egység mindent magába foglal és semmi felett nem ítélkezik.

Az a képességed, hogy jelen vagy az életed minden pillanatában anélkül, hogy ítélkeznél magad, vagy bárki más felett.

A képesség, hogy mindent befogadsz, semmi felett nem ítélkezel, és megengeded az egész Univerzumnak, hogy az legyen, ami.

Ha semmit nem bírálsz, akkor annak látod a dolgokat, amik, nem annak, amik akarod, hogy legyenek, vagy amiknek lenniük kellene.

Ebből a térűrből át tudsz alakítani és meg tudsz változtatni mindent, és meg tudsz teremteni mindent, amit kívánsz, jobbat, mint amid jelenleg van, és többet, mint amit el bírsz képzelni.

A célunk az Access Bars®-szal, hogy ráébresszünk arra, hogy bármire képes vagy!

Az Access Consciousness®-ben minden arról szól, hogy hozzásegítsen ahhoz, hogy tudatában legyél azon képességednek, hogy végtelen módon észlelsz, tudsz, létezel és befogadsz.

Dorn terápia és Breuss féle masszázs

Kézzel végzett kíméletes korrekciós gerincterápia, amely a gerinc és a test ízületeinek a megfelelő helyzetbe visszaállításával éri el hatását, a megfelelő statikai, strukturális viszonyok helyreállítására irányul.
Betegségek megelőzésére és kezelésére használjuk a gerincterápiát, amellyel a mozgás szervrendszerére és a belső szervek működésére gyakorlunk hatást. Ízületi korrekciókat végzünk, amit a gerinc mellett található meridiánpontok kezelésével is támogatunk.
A kezelések közben és után a páciensnek megtanítjuk a terápia hatékonyságát fokozó önkorrekciós gyakorlatokat, a helyes testhelyzeteket és mozdulatokat.

Előnyei

 • nem igényel gyógyszeres kezelést
 • hetente egy kezelés
 • az egy órás terápiát általában 1-3 alkalommal kell végezni a hatékony javulás eléréséig!

Javallott

 • gerincfájdalmak,-panaszok esetén
 • nem akut gerincsérv
 • lumbágó
 • Ischiasz
 • Scheuermann betegség
 • ízületi artrózis
 • reumatikus megbetegedések
 • spondylosis, spondilarthrosis
 • gerincferdülés
 • teniszkönyök

További területek:

 • asztma
 • migrén
 • depresszió
 • prosztata panaszok
 • hallászavarok
 • szív és érrendszeri problémák
 • magas és alacsony vérnyomás

Kontraindikációk:

> baleset után közvetlenül, akut gyulladás esetén, akut migrén, lázas állapot, szívinfarktus után, közvetlen operációk után, kizáródott gerincsérv esetén, súlyos osteoporosis, bénulások esetén, rendszeres szteroid szedése esetén, tumor esetén,

Svédmasszázs 

A gyógymasszázs egyik legelterjedtebb formája Európában. Öt alapfogásból épül fel: simítás, dörzsölés, gyúrás, ütögetés és rezegtetés vagy vibráció. Ezek terápiás jelleggel bírnak és helyi keringésfokozó hatásuk van. Fokozza a vénás vér visszaárámlását, ezáltal csökkentve a szív terhelését, kedvezően hat továbbá a légzőközpontra és a vegetatív idegrendszerre is, segíti a jó közérzet kialakulását. 

Masszázs ellenjavallatai:

Helyi bőrelváltozás, bőrsérülés, bőrbetegség, visszeresség, akut lázas betegségek, fertőzések, terhesség, menstruáció, súlyosabb keringési zavar, szívelégtelenség, rosszindulatú daganatok, vérzékenység. Véralvadásgátló kezelés esetén is óvatosságra van szükség.