Rólam

Mindig is érdekelt a testtel és lélekkkel való foglalkozás.

 Már kislány koromban kapcsolatba kerültem a masszázzsal, bár akkor még képesítés és szaktudás nélkül, csupán ösztönösen maszíroztam. Akkoriban a családtagoknál előforduló nyakfájáson próbáltam segíteni. A középiskolát befejezve kicsit elkanyarodtam a masszírozástól, és csak 2007 ben iratkoztam be, majd tettem sikeres vizsgát, mint gyógymasszőr.  Mellékállásban csináltam néhány évig, közben szereztem egy talpreflexológiai oklevelet is. A  sors úgy hozta, hogy Dunaújvárosba kerültem, férjem által.  Régi vendégeimnek túl messze voltam, így nem tudtam továbbépíteni ezt vonalat. Egy időre megint eltávolodtam a masszázstól. Elkezdtem a lelki dolgok felé fordulni, elvégeztem több energetikai kezelést is, melyet rendszeresen használok mind magamon, mind vendégeimen, és nem utolsó sorban családtagjaimon. 2019 év elején tovább bővítettem tudásomat, hogy a TEST-LÉLEK-SZELLEM összhangját tovább növelve tudjak segíteni  azoknak akik erre törekednek. Elvégeztem egy Gerinckiegyenlítő képzést, ami az ízületek szabad mozgását akadályozó különféle blokkok manuális feloldása.

2019 szeptemberben nyitottam meg saját kis rendelőmet, melyben a masszázst, a gerinckiegyenlítést, és az energetikai kezelést ötvözve szeretnék javítani mindazok életminőségén akik eljönnek hozzám.

                                                                              Ruszojevics Henriett

Ide helyezheted a címet

Itt add meg az alcímet

Itt kezdődhet a szöveged. Kattints ide, és kezdheted is az írást. Quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci velit sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et.

Consequatur vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur at vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti.